Ioan Marin Crișan și Marcel Măinescu prezenți la Budapesta la o dezbatere privind politica comercială a UE

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 07, 2017 with No Comments

Ioan Marin Crişan, preşedintele Filialei Judeţene Arad a Confederaţiei Patronatul Român, şi Marcel Măinescu în calitate de vicepreşedinte au participat la o nouă întâlnire din suita seratelor RoCham (Romanian-Hungarian Business Circle Association, Romanian-Hungarian Investment and Trade Forum), organizate de Cercul de Afaceri româno-ungar, eveniment desfășurat în data de 6 noiembrie 2017, la Budapeste. La întâlnire au fost prezenţi şi de această dată un număr important de oameni din lumea afacerilor, diplomației și din mai multe domenii de activitate.

Politica comercială a UE” a fost tema întâlnirii de la Budapesta la dezbatere luând parte Gábor Zupkó, șeful Reprezentanței, Comisia Europeană, János Martonyi, fost ministru al Afacerilor Externe, Balázs Kiss, DG Comerț, Comisia Europeană, István Farkas, Președinte, Societatea Națională a Conservatorilor – Prietenii Pământului Ungaria, Nicholas Sárvári, președinte, Camera de Comerț Canadiană din Ungaria, Várkonyi László, șeful unității din biroul primului-ministru.

Cei prezenți la eveniment au făcut referire la oportunitățile și riscurile legate de acordurile de comerț liber precum și analiza ulltimelor evoluții ale politicii comerciale a UE. La final au avut loc discuţii de grup unde participanţii la eveniment şi-au susţinut punctual de vedere.

Doresc să reamintesc că Filiala Judeţeană Arad a Confederaţiei Patronatul Român este membru fondator al RoCham, organizaţie care reunește câteva zeci de companii interesate de piețele română și ungară, de oportunitățile oferite de acestea. Participarea la aceste evenimente ne dă posibilitatea de a ne susţine în cadrul discuţiilor de grup punctele de vedere, poziţia noastra în ceea ce priveşte cooperarea economică dintre România şi Ungaria, dezvoltarea şi cooperarea economică transfrontalieră”, a declarat Ioan Marin Crişan la întoarcerea de la Budapesta.

No Comments

Comments for Ioan Marin Crișan și Marcel Măinescu prezenți la Budapesta la o dezbatere privind politica comercială a UE are now closed.