Ioan Gligor : Conducerea CJA mărește salariile clientelei de partid de la Compania de Apă dar refuză achiziția de tablete și măști pentru arădeni

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on mai 01, 2020 with No Comments

Cu cele mai bune intenții, de a veni în sprijinul arădenilor și a copiilor cu resurse materiale limitate, consilierii județeni PSD Arad au depus două proiecte de hotărăre pentru achiziția de măști și tablete, destinate a fi distribuite ulterior în mod gratuit.

În mod impardonabil, conducerea CJA a refuzat să introducă proiectele pe ordinea de zi, demonstrând că privește inițiativele din unghi strict politic.

„Decepția este cu atât mai mare cu cât Marinel Cionca este preocupat în aceste zile de mărirea salariilor la Compania de Apă, una dintre principalele instituții căpușă ale PNL Arad. Adică pentru clientela de partid există bani dar pentru elevi și masa de cetățeni ai județului ba. Aceștia primesc doar propaganda goală de conținut a lui Cionca, Bîlcea și Falcă, ale căror eforturi se concentrează pe ascunderea adevărului și mușamalizarea tuturor incidentelor tragice de la Arad pe linie medico-sanitară. Dezonorantul loc 3 în topul național al îmbolnăvirilor COVID face parte din contraperformanța aceleiași echipe liberale pentru care propriile buzunare sunt mult mai importante decât sănătatea arădenilor”, afirmă consilierul județean PSD Ioan Gligor.

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Ioan Gligor : Conducerea CJA mărește salariile clientelei de partid de la Compania de Apă dar refuză achiziția de tablete și măști pentru arădeni are now closed.