Ioan Cristina: „Îmi doresc ca organizația PNL Șepreuș să continue lupta politică și proiectele administrative!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on martie 27, 2017 with No Comments

 

Ieri, PNL Șepreuș și-a ales conducerea organizației. Președintele ales este actualul primar al comunei, Ioan Pintean:

Mulțumesc colegilor pentru votul de încredere pe care mi l-au oferit și de această dată, la alegerile interne. Am avut rezultate bune în campaniile de anul trecut, însă nu ne vom culca pe lauri, ci ne propunem să progresăm atât administrativ, cât și politic. Ne așteaptă o perioadă de muncă și perseverență pentru a putea fi învingători în 2020” a declarat președintele Pintean.

Senatorul Ioan Cristina a dat un mesaj de unitate organizației Șepreuș: Sunt un om al zonei, prin urmare mă mândresc cu rezultatele voastre de la ultimele alegeri.

Mă bucură faptul că această comună are proiecte administrative foarte bune, că administrația locală este în strânsă legătură cu cetățenii. Sunt sigur că de la această echipă vom avea doar surprize plăcute și rezultate peste măsura așteptărilor. Urmează alegerile județene, o etapă foarte importantă pentru Partidul Național Liberal, iar faptul că organizația Șepreuș are o echipă unită și profesionistă este un prilej de mândrie” a încheiat Ioan Cristina.

Vicepreședintele PNL Arad, Sergiu Bîlcea este de părere că:

Legătura cea mai importantă dintre cetățean și politică este administrația și rezultatele de pe urma proiectelor susținute cu perseverență. Felicit echipa PNL Șepreuș și le stau la dispoziție, ușa mea fiind oricând deschisă pentru dialog și pentru a le oferi ajutor în acțiunile lor”

Printre cei prezenți la alegerea noului birou politic local al organizației Șepreuș s-au numărat consilierii județeni Răzvan Cadar, Cristian Urzică, Doru Bozga.

No Comments

Comments for Ioan Cristina: „Îmi doresc ca organizația PNL Șepreuș să continue lupta politică și proiectele administrative!” are now closed.