Ioan Cristima: „Este o încercare de tergiversare care din păcate se repercutează asupra unor domenii importante, precum educația sau sănătatea”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on februarie 10, 2013 with No Comments

Ioan Cristina, senator USL de Arad, consideră că gestul PD-L de atacare a bugetului de stat la Curtea Constituţională, „deși reprezintă dreptul oricărui grup parlamentar, este unul pur politic și riscă să afecteze funcționarea instituțiilor statului, care în felul acesta ar putea fi lipsite de resursele financiare necesare”.

„Este o încercare de tergiversare care din păcate se repercutează asupra unor domenii importante, precum educația sau sănătatea”, atrage atenţia Ioan Cristina, care spune că adoptarea bugetului s-a făcut în mod regulamentar, cu respectarea prevederilor Regulamentului comun al Camerei Deputaților și Senatului.

„Invocarea lipsei de cvorum este lipsită de temei în condițiile în care procedura apelului nominal a fost parcursă de cel puţin trei ori și s-a constatat că există cvorum. De asemenea, toate amendamentele opoziției au fost citite și în sală s-au aflat mai mult cei de la PPDD, care au făcut o opoziție mai serioasă decât cei de la PD-L”, a mai spus demnitarul arădean.

No Comments

Comments for Ioan Cristima: „Este o încercare de tergiversare care din păcate se repercutează asupra unor domenii importante, precum educația sau sănătatea” are now closed.