Înscrieri la concursul « Aradul Curat »

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on mai 30, 2014 with No Comments

Primăria Municipiului Arad anunţă că în perioada 16.06-16.07.2014 se va desfăşura concursul „ARADUL CURAT”. Concursul se adresează asociaţiilor de proprietari de pe raza municipiului şi are ca scop îmbunătăţirea aspectului urbanistic şi a condiţiilor de habitat.

Concursul edilitar-gospodăresc « Aradul Curat », este în acest an la a patra ediție. Înscrierile la concurs se fac în perioada 01-15.06.2014. Vizitele în teren pentru evaluare sunt propuse să se desfășoare în cursul lunii iulie iar cu ocazia Zilelor Aradului se va organiza festivitatea unde vor fi premiate cele mai bine îngrijite blocuri, în cadrul unui eveniment devenit tradiție.

Cererile de înscriere la concursul « Aradul Curat » se depun la Serviciul Relaţii cu Publicul (Registratura Primăriei), camera nr. 5 din Palatul Cenad, program zilnic între orele 8-18, vineri între orele 8-16, unde se pot completa şi cereri tip. Pentru informaţii suplimentare privind desfășurarea consursului asociațiile locative se pot adresa  Serviciului Informare Cetățeni din cadrul Primăriei, telefon 0257-281850, interior 305.

No Comments

Comments for Înscrieri la concursul « Aradul Curat » are now closed.