Ingrid Iordache : „Sunt dezamăgită de lipsa de pregătire a lui Sergiu Bîlcea”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 18, 2018 with No Comments

Preşedintele TSD Arad, Ingrid Iordache, a reacţionat pe Facebook la o postare a vicepreşedintelui CJA Sergiu Bîlcea, care în mod deliberat sau nu, a oferit cetăţenilor informaţii eronate cu privire la evoluţia preţului rovinietelor.

 ” Cu tot respectul, domnule Bîlcea, însă în primul rând: creșterea tarifului rovinietelor se va face doar la mașini de mare tonaj, întrucât s-a impus printr-o directivă europeană încă din data de 01 martie 2014. Aceste lucruri s-au amânat, iar din cauza aceasta există riscul deschiderii procedurii de infringement împotriva României. Măsurile sunt susținute de explicaţiie detaliate ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, printr-un comunicat public, cu documentele aferente atașate. Și în al doilea rând : inflația nu se poate produce în România, în momentul de față, întrucât au crescut și salariile, iar drept urmare, nu există riscul ca “produsele să rămână pe raft.”

Chiar sunt dezamăgită de lipsa de pregătire și de faptul că aceste aspecte sunt expuse chiar de Vicepreședintele Consiliului Județean Arad. Sunt neîntemeiate toate frazele sponsorizate pe Facebook ale acestui articol.

Aștept ca pe viitor să nu mai fiu nevoită să fac corectări măcar la chestiuni elementare. “, afirmă Ingrid Iordache, preşedintele TSD Arad.

 

No Comments

Comments for Ingrid Iordache : „Sunt dezamăgită de lipsa de pregătire a lui Sergiu Bîlcea” are now closed.