Infracțiuni rutiere

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on iulie 05, 2018 with No Comments

Polițiștii rutieri cercetează un minor și un tânăr pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

Polițiștii orașului Ineu au depistat ieri, în trafic, un tânăr de 17 ani, din Tîrnova, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Mocrea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele minorului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

 

Polițiștii Secției nr. 3 Rurală Chișineu-Criș au depistat un tânăr de 23 de ani, din Mișca, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Vânători, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 146 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei.

Dintre acestea, 20 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 126  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

No Comments

Comments for Infracțiuni rutiere are now closed.