Infracțiuni la Codul Vamal al României

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on septembrie 09, 2016 with No Comments

dsc_0016

Joi, 08 septembrie a.c., pe timpul executării serviciului de ordine și siguranță publică, în municipiul Arad, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a depistat o persoană care deținea în mod ilegal cartușe cu țigări.

Persoana în cauză, a fost depistată în zona Pieței ”Mihai Viteazul” având în autoturismul său 265 pachete cu țigări, netimbrate sau timbrate necorespunzător, pregătite pentru a fi scoase la vânzare. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cel în cauză ,se numește Iordan D., în vârstă de 23 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că fapta comisă este asimilată infracțiunii de ,, colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, conform prevederilor Codului Vamal al României.

Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării pachetelor cu țigări.

No Comments

Comments for Infracțiuni la Codul Vamal al României are now closed.