Infracţiuni în trafic

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , ,

Published on februarie 10, 2014 with No Comments

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii arădeni au depistat în trafic mai multe persoane care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

A. Cristian de 34 ani a fost depistat de poliţişti, pe raza cartierului Aurel Vlaicu, în timp ce a condus un autoturism marca BMW, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

De asemenea, C. Marcel de 17 ani, a fost depistat de poliţişti că a condus un autoturism marca Fiat, localitatea Buteni, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Totodată, au fost depistaţi în trafic sub influenţa băuturilor alcoolice, H. Heinrich care a condus un autoturism Ford Escort pe raza localităţii Semlac, având o alcoolemie de 1,02 mg./l. alcool pur în aerul expirat şi L. Ioan care a condus un autoturism Dacia 1310 în localitatea Pâncota, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,93 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în  cele două cazuri s-a dipus recoltarea probelor biologice în vederera stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

No Comments

Comments for Infracţiuni în trafic are now closed.