Infracţiuni în trafic

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , ,

Published on octombrie 15, 2013 with No Comments

În cursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri au depistat în trafic mai multe persoane care au comis infracţiuni la regimul rutier.

Astfel, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie l-au depistat în trafic pe I. Antonio, de 38 ani, din Italia, în timp ce a condus un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii expirate,  din data de 10 octombrie a.c. De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier l-au depistat pe Bld. Nicolae Titulescu pe M. Mihai de 58 ani, din Arad, care a condus un autoturism, având dreptul de a conduce anulat.

C. Cătălin de 33 ani, a fost depistat pe raza localităţii Pâncota, conducând un autoturism neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare. N. G. de 16 ani  a fost depistat pe raza localităţii Sebiş în timp ce a condus un autoturism fără a deţine permis de conducere.

Totodată, au fost depistaţi în trafic, sub influenţa băuturilor alcoolice:

M. Flore de 56 ani care a condus un autoturism pe D.J. 709 A, din direcţia localităţii Horea spre Şiria având o alcoolemie de 1,11 mg./l. alcool pur în aerul expirat şi P. Sergiu de 22 ani, care a condus pe raza municipiului, un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii în cele două cauze s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

 

No Comments

Comments for Infracţiuni în trafic are now closed.