Începe Festivalul Toamnei. Mii de porții de zacuscă îi așteaptă pe arădeni

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , ,

Published on septembrie 26, 2016 with No Comments

festival

La finele acestei săptămâni va avea loc, în Arad, Festivalul Toamnei. Vineri 30 septembrie și sâmbătă 1 octombrie, începând cu ora 16,00, la baza Constructorul -UVVG, pe malul Mureșului, arădenii sunt așteptați să petreacă alături de soliști de muzică populară.

Vineri, în fața publicului vor evolua: ansamblul folcloric Crăișorii, ansamblul folcloric Arădeana, Adrian Gancea, Maria Rașca, Ștefan Muntenaș și Sava Negrean Brudașcu.

Sâmbătă, pe scena de la baza Constructorul vor urca: ansamblul folcloric Doina Mureșului, Daniela Dudaș, Aurel Ungur, Liliana Bîtea, Paula Pașca și Cristian Pomohaci.

De asemenea, celebrul bucătar Uica Mihai va fi prezent la eveniment, unde va prepara o zacuscă uriașă alături de voluntari arădeni și cei străini prezenți in stagiul de voluntariat prin programul Erasmus+. Nu mai puțin de cinci mii de porții de zacuscă vor fi preparate și servite în cursul zilei de sâmbătă.

Pregătirile pentru zacusca uriașă vor începe încă de vineri când voluntarii vor participa la semi-prepararea ingredientelor necesare.

“Va fi un eveniment inedit, în cadrul căruia apreciatul bucătar Uica Mihai va prepara o zacuscă uriașă. Vom avea peste 5.000 de porții de zacuscă. De asemenea spectacolul folcloric pe care îl vom oferi va fi unul cu invitați de marcă. Îmi doresc ca arădenii să vină în număr mare la eveniment și să petreacă timp de două zile alături de cei dragi”, a declarat Glad Varga, organizator al evenimentului.

Intrarea va fi gratuită, așa cum va fi și zacusca pe care arădenii o vor putea savura.

Cei care își doresc să sprijine această activitate, ca și voluntar/ajutor de bucătar se pot înscrie până joi 29 septembrie 2016, prin completarea formularului online prezent la link-ul: https://www.surveymonkey.com/r/JDLGHJR

Evenimentul este organizat de: Centrul Județean de Voluntariat Arad, Asociația Educatio, Centrul Municipal de Cultură Arad și Poliția Locală Arad.

No Comments

Comments for Începe Festivalul Toamnei. Mii de porții de zacuscă îi așteaptă pe arădeni are now closed.