Încarcerat pentru infracțiuni rutiere

Written by admin. Posted in Uncategorized, Utile

Tagged: , , ,

Published on octombrie 16, 2018 with No Comments

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Mandatul a fost emis de magistrații Judecătoriei Ineu, pe numele unui bărbat de 32 de ani, din localitatea Satu Mic, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani pentru săvîrșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad.

 

O femeie și un bărbat, cu alcoolemii de peste 1‰

 

Polțiștii rutieri au depistat, ieri, două persoane care au condus autoturisme fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din Vinga cercetează un bărbat de 61 de ani, din Șagu, depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Fiscut, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolmie de 1,06 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe D.J. 682C, polițiștii Biroului Rutier au depistat o femeie de 37 de ani, din Horia, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Horia, având o alcoolmie de 1,05 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile sub influența alcoolului.

Permise de conducere reținute pentru viteză

 

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat ieri, în trafic, doi bărbați care nu au respectat regimul legal de viteză.

Astfel, a fost depistat pe D.N. 69, pe raza localității Vinga, un tânăr de 27 de ani, din Mândruloc, în timp ce conducea un autoturism, având o viteză care depășea cu 90 de km./h. viteza legal admisă în localitate.

În aceeași localitate a fost depistat un bărbat de 33 de ani, din județul Timiș, având o viteză de deplasare cu 72 de km./h. mai mare decât viteza legal admisă.

Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional, conform O.U.G. 195/2002, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-le reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

A furat din supermarket

 

Polițiștii Secției nr. 2 Micălaca cercetează o femeie pentru furt.

Polițiștii cercetează o femeie de 34 de ani, din județul Gorj, depistată în flagrant în timp ce sustrăgea bunuri nealimentare din incinta unui supermarket de pe Calea Radnei, din municipiu.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.360 de lei, a fost recuperat, pe numele femeii fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celei în cauză.

A condus fără permis

 

Polițiștii Biroului Rutier au depistat ieri, în trafic, un tânăr care a condus fără permis.

Polițiștii au depistat un tânăr de 22 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pășunii din municipiu, fără a avea permis de conducere.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile fără a deține permis de conducere.

Polițiștii rutieri în acțiune

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 158 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei.

Dintre acestea, 50 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 108 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

 

No Comments

Comments for Încarcerat pentru infracțiuni rutiere are now closed.