În „pasă neagră” și la Satu Mare

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 16, 2016 with No Comments

uta brasov

Suporterii UTA-ei sperau într-un „şoc” la echipă, odată cu schimbarea la nivelul băncii tehnice, dar debutul lui Laurențiu Roșu a fost un ”fiasco” total. A fost un 3-0 (1-0) la Satu Mare, după o partidă de coșmar pentru alb-roșii, care își continuă seria „neagră”.

După doar nouă minute de joc Burlă și-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Fundaşul arădean l-a ţinut în careu pe V. Pop, iar arbitrul Miron a dictat penalty dar şi eliminare, deși în postură de ultim apărător se afla Gligor. Miron a parat lovitura de pedeapsă, executată slab de S. Pană și părea că arădenii vor depăși momentul greu. Pe fondul unui joc marcat de condițiile meteo, gazdele au reușit totuși să deschidă scorul prin Muntean, în min. 28. Duruș a centrat în careu, David a respins greşit până la Muntean iar acesta, după o piruetă, a şutat sec de la 8 metri şi a marcat, cu toată opoziţia lui Miron, 1-0. Până la pauză, gazdele au mai avut două șuturi notabile, prin V. Pop și Rus, utiştii nu au reuşit mai nimic, aşa că s-a intrat la cabine cu avantajul minim al Olimpiei.

UTA a început mai bine partea secundă, dar dominarea arădeană a fost una sterilă, fără nici un șut care să-i dea emoții ex-utistului Anca Trip. dominarea acestora a fost una teritorială dar sterilă deoarece ocazile de gol au lipsit. Emoțiile în privința deznodământului final au luat sfârșit în min. 75, când la o fază prelungită de atac a gazdelor, același Duruş a centrat de pe dreapta, iar Mureşan s-a înălţat în mijlocul careului şi, nestingerit, a trimis mingea cu capul în plasă, 2-0. Iar ca umilința să fie perfectă, UTA a mai luat un gol chiar la ultima fază a meciului, în al şaselea minut de prelungiri, atunci când V. Pop a şutat de la 30 de metri, din lovitură liberă, iar Miron a scăpat mingea în plasă. După ce s-a consultat din priviri cu asistentul, „centralul” Florin Miron a validat golul şi a fluierat finalul meciului, 3-0. Rezultat care coboară UTA pe locul nouă, obiectivul „promovare” părând tot mai greu de atins.

UTA a evoluat în formula: Miron- David (Jorza), Filaret, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Vlad (Polgar) – Ad.Petre, Curtuiuș (Copil).

Laurențiu Roşu a declarat la finalul partidei: „Am pregătit acest meci toată săptămâna, însă eliminarea lui Burlă ne-a dat peste cap tot planul tactic. Evoluţia noastră ulterioară a fost influenţată de acest fapt, însă nu putem să dăm vina pe arbitraj, deoarece totul a plecat de la o greşeală a noastră. După eliminare am încercat să improvizez, să corectez din greşeli, însă nu am reuşit. Din păcate, debutul meu la UTA nu a fost aşa cum l-am dorit. Din punctul meu de vedere, am venit la Arad ca să promovez, însă văd că echipele din faţă se tot distanţează în clasament. Sper să obţinem o victorie etapa viitoare cu Dunărea Călăraşi”.

No Comments

Comments for În „pasă neagră” și la Satu Mare are now closed.