Icetech – agentia de publicitate premium

Written by admin. Posted in Utile

Published on august 12, 2019 with No Comments

În urmă cu 15 ani, a fost înființată o companie formată dintr-un grup de oameni care au dorit și a încercat prin toate resursele proprii disponibile să producă o schimbare în societate prin gama de servicii și produse oferite. Abordând un domeniu despre care nu se știau foarte multe pe atunci, firma arădeană ICETECH a excelat constant în servicii de web design in Arad, advertising, brand redesign și tot ce înseamnă promovare: de la print digital la imprimare personalizată pe obiecte, de la închirieri de panouri publicitare la print de mari dimensiuni, confectionand de la bannere pana la autocolante pentru automobile.

Fundația firmei ICETECH este construită pe profesionalism, inovație, originalitate și creativitate, asigurând servicii complete de cea mai înaltă calitate dedicate campaniilor publicitare atât online, cât și offline, numeroase servicii de promovare, printre care cel mai important de menționat ar fi serviciul de promovare SEO precum  si cel al administrării de campanii Google Adwords, servicii rapide și specializate de advertising al unui brand. De asemenea, când vine vorba de promovare, ICETECH ARAD oferă și serviciul de Facebook page design & maintenance, o metodă rapidă și eficientă de advertising prin intermediul celui mai utilizat site dedicat socializării.

Având la activ un portofoliu bogat și diversificat, ICETECH reușește să se remarce pe piața de publicitate, oferind calitate maximă în cel mai scurt timp posibil la prețuri mai mult decât acceptabile. Pentru a simplifica procesul prin care trebuie să treacă un proiect pentru a fi finalizat, echipa ICETECH a eliminat firmele intermediare la care ar fi trebuit să apeleze pentru diverse servicii specializate. Acest lucru se întâmplă datorită existenței unui atelier dotat cu echipament propriu mânuit de personal cu experiență în domeniu. Firma are de asemenea și o echipă proprie pentru distribuția materialelor publicitare.

ICETECH reprezintă o soluție ideală pentru eterna dilemă ”Eu cu cine fac advertising in Arad?” a firmelor care doresc să se lanseze sau să se re-lanseze pe piață. Puteți consulta cu încredere web site-ul oficial www.icetech.ro , puteti vizita sediul firmei aflat în Arad, Str. Voluntarilor, nr.2, bl.R17, parter (bloc Ared) sau puteti apela 0357-808894.

No Comments

Comments for Icetech – agentia de publicitate premium are now closed.