Hala agroalimentară Mioriţa a fost inaugurată

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on mai 05, 2018 with No Comments

Moment mult aşteptat pentru arădenii care obişnuiesc să se aprovizioneze din Piaţa Mioriţa. Vineri, 4 aprilie, hala agroalimentară amenajată aici şi-a deschis larg porţile. Investiţia de 2, 5 milioane de lei a municipalităţii a permis amenajarea unei hale agroalimentare ultramoderne.

Hala agroalimentară este prevăzută cu spaţii pentru: zona panificaţie, zona produse din carne, zona produse apicole, zona produse lactate, dar şi pentru desfacere produse alimentare. În incinta halei au mai fost amenajate: 1 grup sanitar, 1 spaţiu de depozitare, 1 spaţiu interior pentru comercializarea fructelor şi a legumelor, 1 cameră tehnică, 1 spălător pentru legume şi fructe. Toate cele 15 spaţii comerciale au fost prevăzute cu utilităţi şi dotate cu aparate de climatizare.

15 spaţii comerciale au fost amenajate. În urma celor două licitaţii oraganizate toate aceste spaţii au fost ocupate. Contractele de închiriere au fost încheiate încă de la 1 aprilie. Tot de atunci, comercianţii şi-au preluat spaţiile şi au început să şi le personalizeze, în funcţie de necesităţi. ”, a declarat directorul S.C. T.O.P. S.A., Stelian Nistor.

Piața Miorița a fost modernizată din necesitatea de a crea un spațiu care să îndeplinească condițiile de igienă și calitate pentru comercializare produselor alimentare și nealimentare. Odată cu inaugurarea acestui spaţiu comercial, Proiectul Primăriei Arad de a construi hale închise care să înlocuiască actualele pieţe agroalimentare mai face un pas înainte.

Proiectul municipalităţii de extindere a pieţelor a început cu piaţa de la Fortuna, şi vom continua în etapa următoare cu piaţa Catedralei. În apropierea ei vom aproba un proiect nou, pentru noua piaţă, sperăm că acest lucru se va întâmpla la sfârşitul lunii mai sau începutul luni iunie, astfel încât într-un an de zile să avem şi acolo o piaţa modernă pe două nivele.”, a explicat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă

No Comments

Comments for Hala agroalimentară Mioriţa a fost inaugurată are now closed.