,,Gucii, Versace Cavalli și Chanel” puși pe haine contrafăcute

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , ,

Published on iunie 16, 2017 with No Comments

Joi, 15 iunie, a.c., în jurul orei 09.30, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere şi Intervenție Chișineu Criș, a acționat în zona piețelor din județul Arad, în vederea protejării populației de activitățiile comerciale ilicite și combaterii fenomenului infracțional și contravențional. În acest sens, în piața din localitatea Sântana au fost sancționați mai mulți comercianți ce ofereau spre vânzare diferite produse, fără să îndeplinească condițiile necesare cerute de lege.

De asemenea a fost depistată o persoană de sex feminin, care oferea spre vânzare articole de îmbrăcăminte contrafăcută. Fiecare produs avea inscripționată sigla unor mărci cunoscute, dar lipsea elementul de siguranță prevăzut articolelor originale.

Având în vedere că ,, Punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similareconstituie infracțiune, conform prevederilor Legii. nr. 84/1998 Republicată, privind mărcile și indicațiile geografice, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

Produsele contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării.

No Comments

Comments for ,,Gucii, Versace Cavalli și Chanel” puși pe haine contrafăcute are now closed.