Grupul PNL din Consiliul Local al Comunei Păuliș a transmis astăzi un comunicat de presă, cu privire la ședința extraordinară a Consiliului Local:

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on august 11, 2017 with No Comments

Primarul comunei Păuliș a convocat, în data de 9 august 2017, o ședință extraordinară a Consiliului Local, pentru data de 11 august. Aceasta se organizează pentru că ședința ordinară din data de 8 august nu a putut avea loc, datorită nevotării ordinii de zi de către consilierii locali PSD. Fiind a treia ședință ordinară la care nu s-a luat nicio hotărâre de Consiliu, conform art. 55, lit. a, din Legea 215/2001, Consiliul Local a ajuns în situația de a putea fi dizolvat.

Având în vedere aceste circumstanțe, consilierii locali PNL Păuliș au decis să nu se prezinte la ședința extraordinară de astăzi, pentru a evita încălcarea prevederilor Legii 215. Ei atrag atenția că PSD este răspunzător pentru faptul că salariile funcționarilor publici din administrația locală din Păuliș nu au fost stabilite la termenul legal și că pentru această situație, dacă va exista o acțiune în instanță, PNL va oferi suportul logistic necesar funcționarilor publici nedreptățiți.

 

No Comments

Comments for Grupul PNL din Consiliul Local al Comunei Păuliș a transmis astăzi un comunicat de presă, cu privire la ședința extraordinară a Consiliului Local: are now closed.