Grădiniţă nouă, inaugurată la Semlac

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , ,

Published on decembrie 20, 2018 with No Comments

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, a participat astăzi la inaugurarea noii grădiniţe din localitatea Semlac.

În prag de sărbătoare, copilaşii din comuna arădeană Semlac au primit în dar o grădiniţă nouă. Este vorba despre o clădire ridicată din temelii, dotată la cele mai înalte standardele, care găzduieşte şase săli de clasă.

Proiectul a fost demarat la sfârşitul anului 2016, în baza programului Reforma educației timpurii, fiind finanțat de Banca Mondială și Guvernul României.

Valoarea totală a proiectului este de peste 1.800.000 de lei, construirea unităţii de învăţământ fiind co-finanţată de administraţia locală din Semlac cu aproape 500.000 lei.

Este un moment de o mare însemnătate pentru comuna Semlac. Astăzi, copiii de la grădiniţa cu Program Normal au şansa să-l întâmpine pe Moş Crăciun într-o unitate de învăţămând modernă, cu toate condiţiile necesare desfăşurării unui act educaţional de calitate. Cea mai importantă investiţie pe care o putem face este în copiii noştri pentru că ei reprezintă viitorul, iar investiţiile în educaţie se reflectă în mod direct asupra dezvoltării comunităţii” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.

Primarul localităţii Semlac, Letiţia Stoian a subliniat faptul că ”este o mare realizare şi o bucurie enormă pentru noi ca autorităţi locale, dar şi pentru întreaga comunitate darea în folosinţă a noii unităţi de învăţământ. Copiii noştri vor putea învăţa şi se vor juca într-o grădiniţă dotată la standarde europene, cu clase moderne şi locuri de joacă potrivite nivelului lor de vârstă”.

 

No Comments

Comments for Grădiniţă nouă, inaugurată la Semlac are now closed.