Grădinița Gosen din Arad și-a mărit spațiul (FOTO)

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on februarie 23, 2015 with No Comments

Astăzi grădinița Gosen, de pe Calea Aurel Vlaicu nr. 121-125, se poate mândri că este una la standard europene. Cei mici se pot bucura de câteva săli noi în care să-și poată desfășura activitatea, pentru că s-a încheiat lucrarea de mansardare, rodul unei unei investiţii de 3.498.609 lei. Grădinița a fost ridicată pe structura fostei hale de producţie a IJPIPS Arad.

Prezent la eveniment a fost și Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad dar și alte personae implicate în acest proiect.

„Suntem bucuroşi să prezentăm această realizare, lucrările au început încă din 1992, şi au constat în transformarea vechii hale în care a funcţionat fabrica de asamblat betoniere în grădiniţă. Structura de rezistenţă a halei a fost păstrată intactă şi pe ea s-a realizat obiectivul nostru, dar i s-a adăugat mansarda şi podul. Scopul declarat al proiectului este acela de a oferi aici, în grădiniţa Gosen, un centru de rezolvare a problemelor cu care se confruntă copiii suferinzi de autism şi de sindrom Down. Prin colaborarea ireproşabilă dintre beneficiar, proiectant şi constructor, s-a realizat un obiectiv impresionant cu lucrări de calitate ireproşabilă, care va asigura şi nişte locuri de muncă pe lângă şansele oferite copiilor în general şi copiilor în suferinţă în special”, a declarat președintele Gheorghe Seculici.

Acest proiect a fost finanţat din fonduri proprii cu suma de 732.530 de lei, dar şi din fonduri structurale nerambursabile în cuantum de 2.766.079, proiect Regio – Programul Operaţional regional 207-2013, Axa prioritară 3.

[nggallery id=284]

No Comments

Comments for Grădinița Gosen din Arad și-a mărit spațiul (FOTO) are now closed.