Glad Varga(PNL): „Bugetul de Stat a fost făcut în favoarea PSD și în detrimental românilor~

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on martie 11, 2019 with No Comments

În conferința de presă de astăzi deputatul PNL, Glad Varga  a adus unele precizări privind Legea Bugetului de Stat.

Acest Buget se dovedește nerealist deoarece Guvernul a exagerat cuantumul încasărilor și a minimalizat cheltuielile la care s-a angajat. Totul pentru a se încadra în deficitul negociat cu Uniunea Europeană.

„Una dintre controversatele alocări bugetare criticate atât de președintele Klaus Iohannis cât și de către PNL este cea a acordării de subvenții partidelor politice. Actuala guvernare a schimbat legea din 2018 astfel încât subvenția nu se mai acordă în limita a 0,04% din Bugetul estima,t ci din Produsul Intern Brut(PIB). Practic, în cifre subvenția s-a majiorat de patru ori față de anul trecut, principalul beneficiar fiind PSD, social-democrații având cel mai mare număr de parlamentari.

Chiar dacă suntem în an electoral actuala subvenție în forma propusă de Guvern ar trebui diminuată iar diferența redirecționată către alte capitole bugetare cum ar fi programele naționale din sănătate sau facilități suplimentare (after-school și masă caldă în școli) în educație”a declarat Glad Varga, deputat PNL.

În concluzie deputatul Glad Varga a subliniat că parlamentarii liberali vor depunde din nou amendate în momentul revenirii Legii Bugetului de Stat în Parlament pentru dezbatere.

No Comments

Comments for Glad Varga(PNL): „Bugetul de Stat a fost făcut în favoarea PSD și în detrimental românilor~ are now closed.