Glad Varga: „USL îşi maschează inactivitatea prin populism”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , , , ,

Published on septembrie 09, 2013 with No Comments

Consilierul municipal Glad Varga dezaprobă modalitatea prin care deputatul USL Flavius Măduţa încearcă să rezolve problema imobilului în care să funcţioneze Şcoala generală „Mihai Eminescu”.

„Astfel de probleme nu se rezolvă prin «scrisori deschise», nici prin presiuni mediatice. Este foarte greu ca, în mijlocul exerciţiului bugetar, să dispunem de o asemenea sumă, pentru achiziţionarea acestui imobil. Este puţin şi imoral, pentru că astfel am dezavantaja alte unităţi şcolare. În plus, domnul deputat ar trebui să ştie că orice proiect de hotărâre de Consiliu Local Municipal de acest gen trebuie să fie însoţit şi de sursa de finanţare, de identificarea acesteia. Dacă nu, rămânem la acest stadiu declarativ, de populism efectiv”, a declarat Glad Varga.

În plus, consilierul local Varga subliniază că deputatul Măduţa a rămas dator arădenilor, care i-au acordat votul. „Eu cred că domnul deputat ar trebui să atragă fonduri pentru Educaţie de la Bucureşti, nu să dea indicaţii administraţiei locale despre cum să-şi dimensioneze bugetul. În perioada în care am fost şef de cabinet al domnului deputat Adrian Niţu, veneau fonduri pentru învăţământul arădean, de la Bucureşti. Aş aminti Colegiul Economic, Liceul German, Liceul cu Program Sportiv, Grupul Şcolar Industrial «Aurel Vlaicu» şi Şcoala Generală «Adam Nicolae» din Sânicolaul Mic. Acum Guvernul a tăiat masiv din fondurile pentru investiţii din mai multe domenii, nu doar de la Educaţie, iar domnul deputat îşi maschează inactivitatea prin scrisori populiste la adresa noastră, a administraţiei locale”, a completat Glad Varga

No Comments

Comments for Glad Varga: „USL îşi maschează inactivitatea prin populism” are now closed.