Gheorghe Falcă:„USL să se bată pentru Arad, nu să se întoarcă împotriva arădenilor”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on august 03, 2013 with No Comments

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, critică „talentul” reprezentanţilor USL, care abordează subiecte neinteresante sau se aruncă în războaie politice pentru a se ascunde de adevăratele probleme ale arădenilor. „Se confirmă faptul că deputaţii Căprar şi Măduţa, responsabili de desfiinţarea Direcţiei de Finanţe din Arad şi a celor patru administraţii financiare, din Curtici, Pecica, Nădlac şi Pâncota, se ascund de arădeni şi nu îşi asumă responsabilitatea acestor fapte. În numele celor doi răspunde un consilier care mă îndeamnă să tac! Dumnealui a uitat că în ’89 a existat o Revoluţie şi românii şi-au câştigat cu sânge dreptul la libera exprimare. Astfel că nu putem să ne conformăm dorinţei PSD, continuatorul sistemului comunist, de a tăcea cu toţii”, a afirmat Gheorghe Falcă. Primarul a ţinut să clarifice şi acuzaţia de lipsă de bun simţ: „Domnul Căprar ce bun simţ a avut când s-a pus în locul lui Iisus în Cina cea de Taină. Bunul simţ se probează în relaţia cu oamenii!”

Referitor la cei doi parlamentari PSD, Căprar şi Măduţa, „aceşti doi oameni vor rămâne în istoria negativă a Aradului, prin această desfiinţare a Finanţelor Publice, ce face ca un judeţ dezvoltat să fie considerat de mâna a doua, ascunzându-i-se veniturile generate de o economie puternică. Prin această decizie, devenim dependenţi de Bucureşti, tot aşa de dependenţi cum sunt cei doi parlamentari PSD”.

Cât priveşte cartea publicată, primarul Gheorghe Falcă declară că „sunt încântat că am scris o carte, dându-le posibilitatea celor de la PSD să mă citeze. Ar fi bine ca şi dumnealor să o citească în profunzime, dar mă îndoiesc că au capacitatea necesară să o şi înţeleagă. În rest, atacul PSD arată laşitatea acestui partid faţă de arădeni. Astăzi sufletele oamenilor aruncaţi în stradă contează cel mai mult, iar politicienii să se gândească la crearea de locuri de muncă, la stabilitatea locurilor de muncă existente, la o strategie de dezvoltare, nu la răfuieli politice. Să se bată pentru Arad, nu să se întoarcă împotriva arădenilor”.

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă:„USL să se bată pentru Arad, nu să se întoarcă împotriva arădenilor” are now closed.