Gheorghe Falcă va prezenta la Bucureşti prioritățile de dezvoltare a municipiului Arad și proiectul polului urban Arad-Timișoara

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on noiembrie 09, 2013 with No Comments

Primarul Municipiului Arad, dl.Gheorghe Falcă va prezenta prioritățile de dezvoltare a municipiului Arad și proiectul polului urban Arad-Timișoara, ca strategie în context euro-regional, la Forumul Proiectelor de Dezvoltare în Marile Comunități Urbane din România.

Evenimentul, organizat din inițiativa Institutului pentru Politici Publice în data de 18 noiembrie 2013, va reuni la București reprezentanți ai misiunilor economice a 14 ambasade europene și a SUA, Canadei și Federației Ruse, ai camerelor de comerț bilaterale, ai organizațiilor românești și internaționale ale oamenilor de afaceri, ai mediului bancar și instituțiilor financiare internaționale. Participanții vor dezbate oportunitățile de dezvoltare dinamică și sustenabilă a României prin poli in jurul marilor centre urbane.

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă va prezenta la Bucureşti prioritățile de dezvoltare a municipiului Arad și proiectul polului urban Arad-Timișoara are now closed.