Gheorghe Falcă: „ Ministerul Dezvoltării a abandonat Aradul”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on iunie 18, 2015 with No Comments

Municipiul Arad a încheiat în astăzi contractul pentru prima tranșă de cofinanțare pentru reabilitarea lotului de 27 de străzi cuprinse în Programul National de Dezvoltare Locală cofinanțat de Ministerul Dezvoltării. Suma alocată Aradului de la Minister este de doar 400.000 lei, în condițiile în care valoarea aprobată a proiectului a fost de 39 de milioane de lei.

„Așa cum era de așteptat, sunt doar banii alocați anul trecut, în rest promisiuni. Vom realiza investițiile pentru modernizarea acestor străzi din fonduri locale, cu speranța că se  vor ține de cuvant și își vor onora obligațiile de plată asumate în programul PNDL. Din punctul nostru de vedere Ministerul Dezvoltării a abandonat Aradul. Poate aud și aleșii PSD, domnii parlamentari Măduța și Căprar sau domnul consilier municipal Lupaș, care ar trebui să muncească pentru Arad înainte să vorbească” a declarat Primarul Aradului, Gheorghe Falcă

Primăria a început lucrările în cadrul acestui proiect cu reabilitarea străzii 1 Decembrie. În prezent se lucrează la reabilitarea  străzii Pădurii iar apoi va intra în modernizare strada Hunedoarei.

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă: „ Ministerul Dezvoltării a abandonat Aradul” are now closed.