Gheorghe Falcă: “Domnul Măduța, prin comunicat, confirmă că Victor Ponta nu trebuie să câștige alegerile, pentru că nu respectă arădenii”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on august 19, 2014 with No Comments

 

Co-președintele Alianței Creștin Liberale Arad, primarul Gheorghe Falcă, este de părere că deputatul PSD Flavius Măduța a confirmat, atunci când a spus că viitorul președinte trebuie să respecte arădenii, că Victor Ponta nu trebuie să fie președintele României, el dovedind în nenumărate rânduri că nu are pic de respect pentru Arad și pentru arădeni. Astfel, liderul ACL își întărește afirmațiile, reamintind multele cazuri în care șeful PSD și-a bătut joc de arădeni, prin tăierea banilor pentru persoanele cu handicap, oprirea mai multor lucrări de infrastructură sau oprirea lucrărilor în școlile arădene.

„Domnul Măduța declara ieri că viitorul președinte al României trebuie să respecte arădenii. Domnul Măduța ne arată că nici el n-a reușit să facă nimic pentru Arad, toate solicitările lor fiind blocate de Victor Ponta, acesta din urmă dovedind în repetate rânduri că nu respectă arădenii. Într-adevăr, Victor Ponta nu trebuie să câștige alegerile prezidențiale. Domnul Ponta, în calitate de prim-ministru, și-a arătat lipsa de respect pentru arădeni atunci când nu a dat niciun ban pentru persoanele cu handicap și însoțitorii acestora, atunci când a oprit lucrările la autostrada Nădlac-Arad, atunci când a oprit lucrările la cele două pasaje de pe centura municipiului Arad, lucrări care încă stagnează, sau atunci când a oprit finanțarea lucrărilor din școlile arădene”, a declarat Gheorghe Falcă.

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă: “Domnul Măduța, prin comunicat, confirmă că Victor Ponta nu trebuie să câștige alegerile, pentru că nu respectă arădenii” are now closed.