Gheorghe Falcă, copreședinte ACL Arad: ”Nu mai vorbim despre PDL şi PNL, suntem o echipă care a câştigat…”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on noiembrie 03, 2014 with No Comments

O parte a conducerii filialei arădene a ACL a oferit azi informații privind rezultatele alegerilor prezidențiale derulate în cursul zilei de ieri (vezi graficele).

Copreședintele ACL Arad, Gheorghe Falcă, a salutat victoria detaşată a lui Klaus Iohannis, atât în municipiu cât și în județ, subliniind că acesta s-a impus în toate colegiile. Nu au lipsit nici săgețile aruncate spre adversarii politici, deputații PSD Dorel Căprar și Flavius Măduța: ” Nu mai vorbim despre PDL şi PNL, suntem o echipă care a câştigat… Căprar, în judeţ şi Măduţa, în municipiu, au fost învinşi de către propriul lor electorat, care a înţeles că ei nu fac politică pentru cetăţeni, ci pentru câteva fief-uri, pentru care au adus miliarde de lei, abandonând municipiul şi multe comune din judeţ” a spus Gheorghe Falcă. În colegiul 6, pe care, la parlamentare, l-a câştigat cu peste 50%, Dorel Căprar a obţinut pentru Victor Ponta doar 31%, iar Măduţa, pe Colegiul 1, a pierdut cu 25,20% la 44,04%. Acolo unde șeful colegiului, Lucian Tipei, se laudă cu cel mai bun scor ACL dintre colegiile din municipiu.

Gheorghe Falcă şi-a exprimat convingerea că în turul doi Klaus Iohannis va obţine la Arad peste 60%, precizând că se bazează pe voturi în plus de la UDMR, aliatul tradiţional al PDL la Arad, Elena Udrea, Monica Macovei şi chiar PP-DD. ”Vor fi şi liberali ai lui Tăriceanu care îl vor vota pe Iohannis. Care va câştiga finala cu Ponta, cu ajutorul acestor forţe, dar şi cu voturile românilor din străinătate. În plus, ne bazăm și pe o prezenţă mai mare la vot în turul doi”.

Trebuie menționat că, la nivelul județului, ACL a obţinut cel mai bun scor în comuna Seleuş, 65%, acolo unde primar este liberalul Cristian Branc.

[nggallery id=230]

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă, copreședinte ACL Arad: ”Nu mai vorbim despre PDL şi PNL, suntem o echipă care a câştigat…” are now closed.