Geanina Pistru (PNL): “Domnule Dragnea luați dumneavoastră vitamina D, copiii au nevoie de investiții în educație și sănătate pentru un viitor normal!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on februarie 04, 2019 with No Comments

Vicepreședintele PNL Arad, Geanina Pistru este de părere că în spatele propunerii lui Dragnea de a finanța un program de acordare gratuită a vitaminei D pentru toţi copiii din România se află niște interese ascunse ale liderului PSD:

Putem înțelege disperarea lui Dragnea de a câștiga un pic de simpatie acum pe final, când se știe cu cuțitul la os, însă mă întreb dacă acesta s-a consultat cu experții în sănătate pentru această propunere. Sau poate această idee vine în sprijinul unor firme de casă ale PSD-ului care se ocupă cu fabricarea, distribuirea și vânzarea acestor suplimente.

            Când țara arde,  Dragnea își face necesarul de vitamina D! În calitate de părinte, domnule Dragnea vă spun că, în România, copiii au nevoie de investiții în sistemul de  educație, conform statisticii făcute de către ministerul Educației, anul trecut peste 2400 de școli aveu toaletele în curte. Sute de școli din țară nu au căldură pe timp de iarnă. Copii au nevoie de condiții esențiale pentru a merge la școală, să nu mai vorbim despre rata abandonului școlar în România anului 2019.

            Domnule Dragnea copiii au nevoie de secții de pediatrie curate, dotate corespunzător, modernizate! Copiii au nevoie de programe eficiente pentru combaterea violenței în școli. Copiii au nevoie de șanse normale și corecte la un viitor mai bun.

            Rezolvați prima data necesitățile copiilor din România și după aia le puteți da vitamine gratuite! Că de promisiuni la fel de gratuite și goale ne-am săturat!” declară Geanina Pistru, vicepreședinte  PNL Arad.

 

 

No Comments

Comments for Geanina Pistru (PNL): “Domnule Dragnea luați dumneavoastră vitamina D, copiii au nevoie de investiții în educație și sănătate pentru un viitor normal! are now closed.