Găienii așteaptă rezolvarea problemelor cu care se confruntă

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on mai 14, 2018 with No Comments

Prin intermediul unui comunicat, locuitorii cartierului Gai atrag atenția asupra problemelor cu care se confruntă.

Găienii se confruntă cu câteva probleme deosebit de serioase, iar cei responsabili se feresc să vină în fața cetățenilor cu răspunsuri sau soluții pertinente.

De nenumărate ori, Poliția Locală a fost alertată cu privire la circulația camioanelor de mare tonaj pe străzile Dunării, Faurilor, Fântânii sau Strada Nouă, unde își au sediul sau garajele diferite firme de transport. Din păcate, răspunsul oferit cetățenilor a fost de fiecare dată: Nu avem mașini disponibile!

Prin urmare, cetățenii au încercat să primească o soluție de la reprezentanții firmei de pe strada Dunării, împreună cu care au purtat o discutie decentă și benefică: firma și-a asumat părăsirea garajului auto până la data de 30.09.2018 și și-au cerut scuze pentru tot deranjul creat în toți acești ani, cât și-au desfășurat activitatea în aceea zonă.

Cetățenii cartierului au însă și alte probleme la care vor răspuns din partea administrației. De ce nu s-a finalizat construcția parcului? De ce au dispărut toate indicatoarele rutiere de limitare a accesului pentru mașinile cu tonaj ridicat de pe străzile mai sus menționate și nu se montează altele? De ce nu se montează un semafor la intersecția străzii Ștefan Tenețchi cu Strada Nouă, care de fapt este și intrarea în oraș? Și nu în ultimul rând, când se va repara carosabilu străzii Ștefan Tenețchi? Cei care au casele lângă șoseaua de centură sunt de-a dreptul disperați pentru că au pagube uriașe la case din cauza trepidațiilor” se menționează în comunicatul semnat „Cetățeni ai cartierului Gai”.

No Comments

Comments for Găienii așteaptă rezolvarea problemelor cu care se confruntă are now closed.