Fonduri suplimentare pentru subvenţia energiei termice şi transportului local

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 01, 2013 with No Comments

În cadrul sedinţei extraordinare de Consiliu Local Municipal se va supune aprobării consilierilor rectificarea Bugetului general de venituri si cheltuieli al municipiului pe anul 2013.

Printre preocupările administraţiei locale se află  asigurarea stocului necesar de combustibil pentru anotimpul rece şi alocarea sumelor necesare petru sprijinirea persoanelor cu venituri reduse în vederea subvenţionării energiei termice. Pe ordinea de zi a sedinţei figurează majorarea cu 3.000.000 lei a sumei alocate la Capitolul ‘’Plata în avans a sumelor reprezentând subvenţii pentru diferenţe de preţ şi tarif la energia termica livrată populaţiei’’. Aceste sume vor fi utilizate de către furnizor pentru constituirea stocurilor de combustibil aferent sezonului rece.

Un alt capitol la care se vor aloca fonduri îl reprezintă subvenţiile la transportul local, suplimentarea fiind de 1.500.000 de lei.

‘’Preocuparea noastră, a administratiei locale, este de a sprijini categoriile defavorizate. Aceasta sustinere o realizăm în limita resurselor bugetare disponibile. Datorită distribuirii echilibrate a bunului public, Primăria reuseste să asigure aceste sume, alocând încă  4.500.000 de lei pentru subventia energiei termice si  a transportului  local’’, a declarat Ovidiu Mosneag, consilier municipal.

 

 

No Comments

Comments for Fonduri suplimentare pentru subvenţia energiei termice şi transportului local are now closed.