Fonduri europene în valoare de peste 10 milioane de lei pentru școli din județul Arad!

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 26, 2023 with No Comments

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca și deputatul PNL Sergiu Bîlcea au participat la București, în prezența ministrului educației Ligia Deca, la semnarea unor contracte de finanțare pentru investiții în educație.

În total, 1 miliard de euro din fonduri europene vor fi investite prin PNRR în sistemul de educație, cu  peste 5.600 de școli beneficiare!

„Am fost bucuros să particip, la București, la semnarea contractelor pentru județul Arad, de către președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca. La Arad, 17 unități școlare și un club sportiv primesc peste 10 milioane de lei pentru dotări performante.

Investițiile în educație sunt baza reformelor pe care trebuie să le parcurgă România în procesul de modernizare! Sunt un partener al investițiilor guvernamentale pentru reforme, al Consiliului Județean și al primăriilor din județ. Semnarea contractelor pentru educație înseamnă startul unor investiții pentru copii, pentru viitor, pentru o viață mai bună!” a spus deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

 

No Comments

Comments for Fonduri europene în valoare de peste 10 milioane de lei pentru școli din județul Arad! are now closed.