Florin Vizitiu a cucerit trei medalii europene

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on septembrie 05, 2013 with No Comments

Halterofilul Florin Vizitiu a obţinut, joi, două medalii de aur (smuls, 105 Kg şi total, 230 kg) şi una de argint (aruncat, 125 Kg) la Campionatul European de haltere pentru juniori din Lituania.

Sportivul legitimat la CSM Arad şi pregătit de Adrian Jigău şi Pavel Sebeşan a concurat în cadrul cat. 56 Kg.

„Sunt foarte mulţumit de el, mai ales că am fost un pic îngrijoraţi pentru că s-a accidentat la o mână chiar cu două zile înainte de concurs. Putea să ia aur şi la aruncat, dar a ratat o dată. Oricum, a ridicat cât Manea, dar acesta a fost mai uşor cu o sută de grame, iar aici s-a făcut diferenţa. După cele două bronzuri la «mondiale», au venit acum  aceste medalii la «europene», dintre care două de aur. Este un an foarte bun pentru el, în care a muncit foarte mult şi şi-a reconfirmat valoarea. Pentru Vizitiu era greu să obţină două forme sportive de vârf la un interval atât de scurt, iar în privinţa lui Bilegan nu ştiu exact motivele pentru care nu merge la europene, am înţeles că a suferit o accidentare la lot” a declarat Adrian Jigău.

Următoarea competiţie de amploare pentru halterofilii arădeni o reprezintă finala „naţionalelor“ de tineret ce va avea loc în luna octombrie

No Comments

Comments for Florin Vizitiu a cucerit trei medalii europene are now closed.