Florin Tripa : Sper ca după 5 iunie să putem face un alt tip de administraţie, bazată pe imparţialitate

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on februarie 01, 2016 with No Comments

tripa

Consilierul judeţean Florin Tripa, secretar executiv al PSD Arad, consideră că şi în acest an Bugetul județului a fost împățit pe criterii politice, de către conducerea Consiliului Judeţean Arad, favorizate fiind primăriile controlate de PNL.

A devenit un obicei şi nu este deloc normal, ca alocările bugetare să fie tributare unor considerente de ordin politic şi pot să îmi argumentez punctul de vedere prin nenumărate exemple. Oare de ce trebuie să sufere atâţia cetăţeni din localităţile unde există primari PSD? Cu ce sunt de vină locuitorii oraşelor Chişineu Criş şi Lipova pentru faptul că cei din conducerea CJA au decis să nu le atribuie nici un leu, doar pentru că primarii au altă culoare politică. Situaţia este identică la o serie de comune din judeţ precum Săvârşin, Bârzava, Macea sau Dezna şi exemplele pot să continue. Vreau să reamintesc faptul că PSD a demonstrat în timpul Guvernării Ponta că are în vedere dezvoltarea armonioasă a judeţului Arad şi a dat dovadă de transparenţă şi obiectivitate în momentul în care a eliminat orice criteriu politic la repartiţia de fonduri. Aşadar se poate, un lucru pe care domnii de la PNL refuză să-l înţeleagă şi mai ales să-l pună în practică. Aici nu discutăm despre litigii politice ci despre obiectivitate administrativă în folosul cetăţenilor judeţului” – afirmă consilierul județean Florin Tripa.

No Comments

Comments for Florin Tripa : Sper ca după 5 iunie să putem face un alt tip de administraţie, bazată pe imparţialitate are now closed.