Florin Tripa: „Din cauza incompetenței liberalilor de la CJA Aradul a pierdut 35 de milioane de euro“

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on aprilie 01, 2019 with No Comments

Cel mai slab președinte din istoria CJA și echipa sa au reușit să dea o nouă lovitură Aradului: Consiliul județean a pierdut finanțarea de 35 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru realizarea centurii de sud-est a municipiului, care ar fi legat DN7 de autostradă.

 „Marinel Cionca și clona lui Falcă dau o nouă lovitură arădenilor, pe care-i păgubește cu nu mai puțin de 35 de milioane de euro, singura cauză a pierderii finanțării fiind incompetența administrației liberale din fruntea județului.

De trei ani de zile, Marinel Cionca și trupa lui veselă nu au reușit să înceapă o singură lucrare din fonduri europene sau guvernamentale. Ba mai mult, în această perioadă, Aradul a fost nevoit să dea înapoi banii europeni primiți pentru ambulatoriul de la Spitalul județean, a pierdut finanțarea pentru cetățile Șiriei și Șoimoș, la nivel de municipiu, tătucul PNL Arad a pierdut finanțarea europeană pentru reabilitarea teatrului sau pentru modernizarea CET-ului, proiectele pe deșeuri, apă și canalizare sunt în aer, iar acum iată că cei de la PDL-PNL pierd și banii pentru centura Aradului.

Mandatul lui Marinel Cionca va rămâne în istorie drept cel mai negru episod administrativ din perioada post-decembristă a Aradului, patru ani în care au primat doar interesele, licitațiile cu dedicație, propaganda mincinoasă și mai puțin nevoile cetățenilor“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.

No Comments

Comments for Florin Tripa: „Din cauza incompetenței liberalilor de la CJA Aradul a pierdut 35 de milioane de euro“ are now closed.