Florin Remeţean, preşedintele PMP Arad, face câteva declaraţii interesante

Written by florin lucian coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on mai 14, 2014 with No Comments

Florin Remeţean, noul președinte al organizației județene Arad a Partidului Mișcarea Populară, a susţinut azi prima sa conferinţă de presă de la confirmarea oficială în această funcţie.

Acesta a explicat modul în care a ajuns în vârful filialei, o mişcare surprinzătoare atât pentru mulţi membrii ai mai vechiului PDL cât şi pentru noii optanţi pentru Mişcarea Populară. Interesantă şi prin faptul că protagonistul acestei alegeri a fost un apropiat a lui Mircea Geoană şi a devenit un apropiat a lui Traian Băsescu. O performanţă politică, trebuie să o recunoaştem, demnă de analizat!

Florin Remeţean a făcut referire la activitatea sa politică anterioară, la realizările sale adminstrative, cât şi la relaţia cu reprezentanţii mass media, una constant bună.

Revenind la actualitatea politică acesta a confirmat că Mişcarea Populară are coagulate „nucleeׂ“ în aproximativ 85% din localităţile judeţului Arad, acolo unde formaţiunea politică ce o are vârf de lance pe Elena Udrea speră să adune atât voturile nemulţumiţilor din PDL cât şi a celor din PSD. Ceea ce ar fi o nouă performanţă politică demnă de urmărit!

Întâlnirea cu jurnaliştii a avut şi o declaraţie surpriză, legată de alegerea lui Nicolae Ioţcu în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad în 2012, alegere în care, conform lui Florin Remeţean, micul partid Pro Demo a decis învingătorul la nivelul judeţului Arad.

 

 

 

 

No Comments

Comments for Florin Remeţean, preşedintele PMP Arad, face câteva declaraţii interesante are now closed.