Florin Galiş: ” Parcului (fost) 23 August din Micălaca s-a făcut un prim pas spre normalitate”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on septembrie 02, 2013 with No Comments

Constatăm și apreciem, totodată, că în urma sesizării noastre asupra stării de degradare a Parcului (fost) 23 August din Micălaca s-a făcut un prim pas spre normalitate. Nu este vorba chiar de reabilitarea spațiului verde sau de plantarea unor pomi și nici măcar de viabilizarea artezienei. Este vorba doar de îngrădirea materialelor de construcții abandonate lângă clădirea bisericii aflate în construcție. Ne bucură că astfel a fost limitat pericolul la care erau expuși trecătorii și așteptăm cu interes ca administrația locală să-și îndrepte atenția și spre spațiile verzi din parc, nu doar spre sensurile giratorii (în care, acum, este o iarbă mai verde decât la început de primăvară).

Pe de altă parte, nu putem să nu remarcăm încă un pas spre degradarea totală a falezei, a Parcului dintre Mureș și Dig, în zona Praporgescu – Polivalentă. Acolo, direct pe spațiul verde, Primăria a autorizat, cu ocazia Zilelor Aradului desfășurarea unui bâlci ambulant, și parcarea camioanelor aferente. Timp de mai bine de o săptămână, zona verde a fost tasată și distrusă. Probabil, acum va fi nevoie de o reabilitare, care – așa cum ne-a obișnuit administrația Falcă – se va măsura în sume cu multe zerouri.

 

 

No Comments

Comments for Florin Galiş: ” Parcului (fost) 23 August din Micălaca s-a făcut un prim pas spre normalitate” are now closed.