Festivalul Vânătorii de la Bata, a XI-a ediție

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 12, 2018 with No Comments

Consiliul Județean împreună cu Primăria Bata au anunțat programul celei de a XI-a ediții a Festivalului de la Bata, care se va desfășura la sfârșitul lunii septembrie.

„Este un festival devenit deja tradițional nu doar la nivel județean, ci național și internațional. An de an numărul turiștilor a fost în continuă creștere. Festivalul Vânătorii de la Bata este un punct de atracție consacrat, un mod de promovare a Aradului”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Ion Micurescu, primarul comunei Bata și principal organizator al Festivalului, subliniază că evenimentul se va desfășura ca în fiecare an, cu mențiunea că s-au luat măsuri speciale de dezinfecție pentru a evita eventualul pericol legat de pesta porcină. „Am primit asigurări de la toți factorii de decizie, avem toate aprobările necesare pentru buna desfășurare a Festivalului. Personal, sunt convins că totul se va desfășura în condiții excelente, spre bucuria tuturor participanților. Vor fi concursuri, ca în fiecare an, prezentări, un spectacol folcloric și, desigur, nelipsitele povești vânătorești”, a completat Ion Micurescu.

Festivalul Vânătorii de la Bata se va desfășura în 30 septembrie.

No Comments

Comments for Festivalul Vânătorii de la Bata, a XI-a ediție are now closed.