Femeile liberale arădene strâng cărți pentru bibliotecile din județ

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on aprilie 15, 2016 with No Comments

afis-daruieste pur si simplu

Organizația Municipală de Femei a PNL Arad (OFL Arad) a demarat, recent, o campanie de strângere de cărți intitulată „Dăruiește pur și simplu”, acțiune prin care se urmărește implicarea arădenilor în dotarea bibliotecilor din județul Arad.

Campania „Dăruiește pur și simplu” îndeamnă toți arădenii să doneze una sau mai multe cărți, care ulterior vor fi donate de către organizatori bibliotecilor din județul Arad, în funcție de tematică și de necesitățile instituțiilor. Perioada de desfășurare a campaniei este 10 aprilie – 25 mai. Cei care doresc să doneze cărți, pot face asta la una din următoarele locații:

  • Sediul central al PNL Arad, situat pe Bulevardul Revoluției nr. 73;

  • Sediul PNL Micălaca 500, situat pe strada Voinicilor, bloc 246, scara A;

  • Sediul PNL Confecții, situat pe strada Rodnei, bloc 100;

  • Sediul PNL Vlaicu, situat în zona Făt-Frumos, unde întorc tramvaiele;

  • Sediul PNL Alfa, situat pe strada Clujului, bloc 82, parter.

Pentru că manifestăm un interes deosebit pentru educație și cultură, am decis să demarăm această campanie de strângere de cărți (beletristică, științifice sau poezie), o acțiune în care ne-am dori ca toți arădenii să fie implicați. Fiecare dintre noi putem pune o cărămidă la baza construcției unei educații eficiente pentru tinerii noștri”, a declarat Adina Dumitrean, președinte al Organizației Municipale de Femei a PNL Arad (OFL Arad).

Cei care doresc să afle alte informații legate de campania „Dăruiește pur și simplu”, sunt rugați să sune la numărul de telefon 0756.890.695.

No Comments

Comments for Femeile liberale arădene strâng cărți pentru bibliotecile din județ are now closed.