Fără pasaje nici anul acesta

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on august 11, 2015 with No Comments

pasaje

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a dovedit încă odată că nu are de gând să finalizeze pasajele aflate pe centura Aradului.

Ne-au dat nenumărate asigurări că aceste obiective se vor finaliza, s-au găsit bani, s-au reluat lucrările, dar constatăm cu stupoare că totul a fost doar o minciună. O dovadă în plus este solicitarea CNADNR către Primăria Arad de a  prelungi avizul pentru redirecționarea traficului greu pe străzile Șiriei și Radnei.

”Solicitarea acestui aviz confirmă că CNADNR nu se apucă de lucrări pentru pasajul din Micălaca. Dacă vă uitați în rectificarea de buget, vedeți că o parte din bani s-a și luat de acolo. Asta înseamnă că informația că pasajele vor fi realizate anul acesta este o informație falsă, informație dată de politicienii Căprar și Măduța, așa cum știm de ani de zile, folosind promisiunea cu referire la aceste pasaje. Este regretabil că lucrări care sunt mici ca valoare, împreună nedepășind mai mult de cinci milioane de euro, sunt tergiversate de Guvernul Ponta din 2012”, a declarat Gheorghe Falcă.

Avizul a expirat, după spusele primarului Falcă la data de 1 august a.c. Primăria a avizat circulația traficului greu prin oraș pe o perioadă de încă trei luni, astfel că după 31 octombrie mașinile de mare tonaj nu vor mai putea intra în oraș.

„În nici un caz, lucrările la cele două pasaje nu pot fi reluate nici anul acesta deoarece au fost reziliate contractele cu firmele constructoare, iar procedurile pentru atribuirea proiectelor altor companii durează luni bune”, a completat Gheorghe Falcă

 

 

No Comments

Comments for Fără pasaje nici anul acesta are now closed.