Fără COVID în Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iulie 18, 2023 with No Comments

La trei ani de când Aradul era primul județ din România declarat “liber de COVID-19″, după externarea ultimilor pacienți, astăzi este prima zi în care la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad nu mai este internat niciun pacient infectat cu coronavirus.

“Mă bucur că la Arad nu mai avem internați pacienți infectați cu Covid, în urma unei pandemii care ne-a pus pe toți la grea încercare. Ca președinte al Consiliului Județean Arad, în numele comunității arădene, îmi exprim încă o dată recunoștința față de toți cei care au luptat în prima linie în perioada pandemiei și care nu s-au dat înapoi în fața primejdiei”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Potrivit datelor oficiale de la Ministerul Sănătății, în intervalul 10 – 16 iulie 2023, în România au fost înregistrate 430 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – COV – 2 (COVID – 19). În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 în prezent este de 255. De asemenea, la ATI, sunt internate 42 persoane.

No Comments

Comments for Fără COVID în Arad are now closed.