Fapte de încălcare a Codului Vamal, sesizate de jandarmi

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on octombrie 17, 2017 with No Comments

Azi, 17 octombrie a.c., în jurul orei 08.00, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în zona Pieței ”Fortuna” din municipiul Arad, două persoane de sex feminin, care ofereau trecătorilor spre comercializare, țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător.

Jandarmii au luat măsura identificării persoanelor, în speță două femei cu vârsta de 55 respectiv 37 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad, care aveau asupra lor 83 pachete cu țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător, de diferite mărci.

Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării pachetelor cu țigări și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de ,,Colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia” , conform Legii nr. 86/2006 (actualizată) privind Codul Vamal al României.

No Comments

Comments for Fapte de încălcare a Codului Vamal, sesizate de jandarmi are now closed.