Fanii UTA-ei își pot recupera abonamentele

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on ianuarie 17, 2024 with No Comments

UTA revine „acasă” după un periplu de aproape patru luni, perioadă în care și-a disputat meciurile considerate pe teren propriu la Oradea, Sibiu sau Cluj. Un lucru care și-a pus amprenta mai ales pe relația echipă-suporteri, cei din iarbă fiind văduviți, exceptând poate meciurile de la Oradea, de sprijinul fanilor.

Toată suflarea alb-roșie a fost pusă pe drumuri datorită necesității schimbării gazonului, care a cedat tot mai mult. Primăria a apelat la firma Sport Fields, care a înlocuit vechiul gazon, cel nou,  de tip hibrid, prezentându-se (deocamdată) foarte bine.

În această lună se vor mai face lucrări de mentenanță a suprafeței de joc, prevăzute în contract, iar peste câteva zile se va face și recepția lucrării. Sunt ultimii pași pentru ca sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 14.00, elevii lui Mircea Rednic să evolueze în sfârșit din nou pe „Francisc Neuman”, având sprijinul fanilor, împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Clubul UTA îi anunță pe suporterii care au renunțat la abonamente pe perioada în care echipa nu a evoluat la Arad că și le pot recupera începând de mâine. Amănunte sunt oferite în următorul comunicat:

„Suporterii care și-au predat abonamentele înaintea primului joc oficial de la Oradea sunt invitați să reintre în posesia lor începând cu această săptămână.

Acestea se pot ridica de la Arena Francisc Neuman, după următorul program:

Joi (18.01) și vineri(19.01) în intervalul orar 11:00-15:00.

Săptămâna viitoare, programul va fi următorul:

De luni până miercuri în intervalul orar 11:00-15:00;

Joi și vineri în intervalul orar 11:00-18:00.

Fanii sunt rugați să aibă asupra lor documentul primit din partea clubului în momentul predării cardului de abonat”

 

No Comments

Comments for Fanii UTA-ei își pot recupera abonamentele are now closed.