Familia UTA-ei pregătește intens partida cu Botoșani

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on decembrie 10, 2021 with No Comments

Considerând că UTA e câștigătoarea morală a meciului cu FCSB, suporterii alb-roșii, având alături conducerea clubului și implicarea lui Cătălin Juncan, din Statele Unite, au oferit o primă de victorie jucătorilor. Un gest cu impact în rândul întregii suflări alb-roșii, așa cum a mărturisit și Laszlo Balint la conferința de presă ppremergătoare partidei cu FC Botoșani.

„Pentru mine și pentru echipă, cât – cred eu – și pentru întreaga comunitate utistă este foarte important ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile. Cred este un semnal foarte puternic, poate cel mai puternic semnal că UTA și spiritul utist reprezintă cu adevărat ceva special în fenomenul fotbalistic din România. Nu e cazul să ne întoarcem la ceea ce s-a întâmplat în weekend-ul trecut, toată lumea știe, dar faptul că la inițiativa unui suporter utist plecat în Statele Unite, Cătălin Juncan, munca jucătorilor a fost recunoscută și răsplătită ca atare e un lucru rar pentru fotbalul de la noi și chiar societatea în care trăim. Eu chiar vreau să-i mulțumesc lui Cătălin, suporterilor, peluzei și conducerii clubului pentru acest gest pe cât de atipic, pe atât de impresionant” a spus antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Aproximativ 5500 de fani pot să-și susțină favoriții la meciul de sâmbătă cu FC Botoșani, iar o „repetiție” este programată pentru azi după-amiază.

„Vineri, de la ora 16:30, ne vedem la intrarea în stadion pentru o întâlnire de ultim moment cu echipa înaintea meciului! Îi așteptăm alături de noi pe toți suporterii Bătrânei Doamne care și-au pregătit vocile pentru cântat și încurajat, nu pentru huiduit arbitrii! Considerăm că, în acest moment, băieții noști au nevoie de cât mai multă susținere și vrem ca ei să simtă faptul că întregul oraș le este alături. Având în vedere că în ultimele zile au apărut pe rețelele de socializare diferite idei de mobilizare pentru protest în timpul partidei ce va avea loc sâmbătă, dorim să transmitem un mesaj cât se poate de clar tuturor utiștilor care vor fi prezenți la meci. Din punctul nostru de vedere, protestele sau presiunea la adresa centralului și tușierilor care vor fi desemnați pentru acest meci nu își au rostul acum. Fiecare fan ar trebui să își concentreze eforturile spre a sprijini cât mai mult echipa până în ultimul minut. Veniți cu fulare, eșarfe sau steaguri și haideți să colorăm stadionul și să ne facem auziți!” – se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook Ultras Arad.

Dorința jucătorilor este să despartă frumos de proprii suporteri până până la începutul anului viitor, cu toate că galeria și-a anunțat deja deplasarea și la meciul de la Craiova, de marți. „Mă bucur că avem posibilitatea de a evolua în acest ultim meci din 2021 în fața suporterilor noștri. Chiar dacă stadionul va fi plin doar jumătatea capacității sale, sunt convins că cei care vor veni vor fi trup și suflet alături de echipă. La fel cum sunt convins că cei care nu vor avea posibilitatea să fie lângă echipă pe stadion își vor trimite toate energiile și gândurile bune spre băieți. Asta ne motivează și mai mult, ne face să ne gândim cât mai mult la victorie. Simțim că avem nevoie de victorie, dar ne gândim foarte mult și la suporterii noștri, pentru că această comunitate utistă se demonstrează a fi ceva special în fotbalul românesc” a declarat Laszlo Balint.

Clubul UTA a pus deja în vânzare bilete pentru meciul cu Botoșani, de sâmbătă (ora 15.00), pe uta-arad.ro, secțiunea ticketing.

 

 

No Comments

Comments for Familia UTA-ei pregătește intens partida cu Botoșani are now closed.