Experiența Multisport a participat la numeroase competiții în luna mai

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , ,

Published on mai 25, 2015 with No Comments

Aflat la cea de-a XVIII-a ediție, Supermaratonul Békéscsaba –Arad– Békéscsaba a reprezentat un bun prilej pentru membrii Clubului Sportiv Experiența Multisport de a-și intensifica antrenamentele în vederea participării la Maratonul, semimaratonul și crosul Aradului ce va avea loc pe 6 iunie 2015. Peste 20 de membrii ai acestui club sportiv alături de câțiva voluntari europeni găzduiți în Arad de către această organizație au luat parte la acest eveniment, fie ca alergători, fie ca bicicliști. Din rândul acestora, s-a remarcat echipa de ștafetă feminină a acestui club  -alcătuită din Olga Iulia Ghinga, Carmen Babuțău, Palcu Cristina, Ioana Reghiș și Denisa Mateucă – care a ocupat poziția a treia în clasamentul probei de ștafetă feminină (200 km). De asemenea, Cosmin Rufu a ocupat locul 18 din cei peste 600 de cicliști participanți. Clubul Sportiv Experiența Multisport dorește să le mulțumească organizatorilor pentru calitatea deosebită a desfășurării acestui eveniment sportiv.

O altă competiție captivantă desfășurată la mijlocul lunii mai s-a desfășurat în Pădurea Betfia din județul Bihor. Având numele de Thermal Trail Race, la această competiție de alergare pe teren accidentat au luat parte 174 de atleți amatori și profesioniști din România și Ungaria care au putut opta pentru cursele de 6 km, 10 km sau 20 km. Un rezultat deosebit a fost obținut de către un membru al Clubului Sportiv Experiența Multisport, Cristian Pecican, care a ocupat prima poziție în cadrul probei de 6 km.

Nu în ultimul rând, Clubul Sportiv Experiența Multisport a avut plăcerea de a fi reprezentată pe data de 17 mai la Semimataronul Internațional București OMV Petrom de către singurul arădean prezent la această competiție, Ruben Galiș. Câștigător al unei invitații personalizate ca urmare a unui concurs desfășurat de către Isostar, Ruben Galiș a reușit să obțină locul 440 din cei 10000 de atleti profesioniști și amatori prezenți la această competiție de prestigiu.

No Comments

Comments for Experiența Multisport a participat la numeroase competiții în luna mai are now closed.