Experienţa arădeană la Oradea

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , ,

Published on octombrie 03, 2014 with No Comments

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe diplomele participanţilor clubului  Experienţa Multisport Arad, că în 21 septembrie 2014, la numai o zi după participarea la Crosul Cugirului), aceştia au făcut faţă altei provocări: Oradea City Running Day. O competiţie de anvergură, cu participare internaţională şi tradiţie a marcat debutul autumnal al concursurilor de mare calibru.

Echipa constituită de EMS a fost alcătuită din: Iulia Ghinga – 10 km, Dan Săcmărean – semimaraton şi ştafetă semimaraton în 2 alcătuită din Diana Miazga şi Ioana Reghiş.

În condiţiile în care premierea s-a făcut doar open, neincluzându-se şi categoriile de vârstă, sportivii amatori s-au putut bucura doar de diplomele de participare şi recunoaşterea neoficială a rezultatelor. Astfel, Iulia Ghinga a ajuns a doua la categoria de vârstă 30-39 la proba de 10 km, Diana Miazga cucerind de asemenea locul secund la 40-49, iar ştafeta fetelor purtând chiar numele clubului fiind prima clasată dintre reprezentantele sexului frumos. De menţionat că toţi participanţii au avut un ”personal best”, inclusiv reprezentantul masculin al clubului, Dan Săcmărean, care a realizat 1 ora şi 53 minute pe traseul omologat de semimaraton.

Impresii după concurs:

Iulia Ghinga: A fost o atmosferă extraordinară, bună dispoziţie, organizarea ireproşabilă. Am plecat cu poftă de alergare, încercând să ajung nivelul de performanţă  înalt al competitorilor. Şi de această dată concurenţii au fost extrem de bine pregătiţi. Sunt fericită că am reuşit din nou să alerg alături de oameni minunaţi, de prietenii mei arădeni şi nu numai.

Diana Miazga: Am participat propriu-zis la două probe, mi-am înregistrat timpul la 10 km individual şi am demarat prima în ştafeta de doi cu Ioana Reghiş. Am reuşit să-mi îmbunătăţesc timpul cu câteva minute faţă de primăvară, când am avut parte de o provocare similară. Îi mulţumesc colegei mele Ioana Reghiş pentru faptul că a tras cot la cot cu mine, având timpi asemănători.

Ioana Reghiş: Apreciez profesionalismul unui astfel de eveniment. Mă bucur pentru performanţele colegilor mei şi regret faptul că nu s-a făcut separarea pe sexe la ştafete,căci în aceste condiţii eu şi Diana puteam să ne bucurăm de prima poziţie la fete.

Dan Săcmărean: Am realizat cel mai bun timp al meu la un semimaraton, am fost cu aproape 10 minute mai rapid de la debutul meu ca alergător de curse lungi. În ciuda monotononiei, căci a trebuit să parcurg de patru ori acelaşi traseu pe asfalt, au fost două puncte de hidratare în care entuziasmul voluntarilor m-a motivat să continui cursa în forţă.

No Comments

Comments for Experienţa arădeană la Oradea are now closed.