Excelența în afaceri a fost premiată la „Topul firmelor”

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , ,

Published on octombrie 24, 2015 with No Comments

ccia

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a premiat, ca în fiecare an, excelența în afaceri. Topul firmelor arădene, ediția 2015, a avut loc vineri la complexul Expo Arad. Gala excelenţei în business de la Arad a devenit o emblemă pentru mediul de afaceri din judeţ, având ca scop promovarea şi premierea agenţilor economici cu cele mai notabile rezultate pe parcursul unui an financiar. La eveniment au fost invitați reprezentanți ai celor mai importante companii din județ, personalităţi, oficialităţi, precum şi edilii unor importante instituţii din Arad.

Topul firmelor arădene 2015, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad este un adevărat etalon al campionilor business-ului arădean.

 „Continuăm tradiția de a premia, în fiecare an, cei mai merituoși oameni de afaceri arădeni. Topul firmelor 2015 este un bun prilej de a lua pulsul economiei reale a Aradului și de a-i evidenția pe cei care au reușit să găsească secretul performanței în afaceri. Clasamentul pentru fiecare dintre categoriile pentru care au fost decernate premii este cel întocmit în baza unor criterii clare, stabilite după metodologia unică la nivel național, a Camerei de Comerț a României”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

No Comments

Comments for Excelența în afaceri a fost premiată la „Topul firmelor” are now closed.