Evidenta persoanelor din Almaș va fi arondată la Gurahonț

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on iunie 30, 2020 with No Comments

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad aduce la cunoştinţa persoanelor și instituțiilor interesate faptul că potrivit Hotărârii Consiliului Județean Arad nr. 190/25.06.2020 privind modificarea arondării actuale a comunei Almaș de la Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor al orașului Sebiș la Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor al comunei Gurahonț, începând cu data de 01.07.2020 locuitorii comunei Almaș (cu satele aparținătoare Almaș, Cil, Rădești și Joia Mare), vor fi deserviţi pe linie de evidenţă a persoanelor și de ghișeu unic de către Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor al comunei Gurahonț, serviciu la care sunt arondate şi localităţile Brazii, Buteni, Dieci și Gurahonț.

Astfel, începând cu această dată, cetățenii care domiciliază pe raza acestei comune se vor prezenta la Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor al comunei Gurahonț în vederea punerii în legalitate cu acte de identitate.

 

No Comments

There are currently no comments on Evidenta persoanelor din Almaș va fi arondată la Gurahonț. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.