Eusebiu Pistru : „Minciuna lui Fifor și Căprar are picioare mai scurte decât distanța Craiova-Arad”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 20, 2016 with No Comments

Eusebiu Pistru

Deputatul Eusebiu Pistru este indignat de ultimele declarații ale deputatului Dorel Căprar și senatorului Mihai Fifor pe marginea introducerii Aeroportului Arad în Masterplanul pe Transporturi.

Constat că tupeul celor de la PSD Arad, în încercarea de a păcăli electoratul arădean prin minciuni nu mai are margini. După ce eu și Claudia Boghicevici am dovedit cu un vraf de documente eforturile făcute pentru introducerea Aeroportului Arad în Masterplanul pe Transporturi, ei au nerușinarea să mintă că Aradul nu a fost niciodată eliminat din acel Masterplan. Le pot pune la dispoziție documente care arată negru pe alb că din varianta cu care ministrul Rus a venit în Parlament, spre dezbatere și adoptare, înainte de a fi trimis Comisiei Europene, Aeroportul Arad nu figura deloc.

La Comisia pentru transporturi a Camerei Deputaților, i-am sesizat din start această omisiune, ca să mă exprim decent și a promis că va ține cont de amendamentele noastre. Adică, de argumentele cu care noi, cei de la PNL Arad am demonstrat că un obiectiv precum Aeroportul Arad nu trebuie sabotat, ci, dimpotrivă, sprijinit, conform importanței sale”, spune Pistru.

Oarecum, spune ironic deputatul, senatorul Mihai Fifor nu poate fi acuzat prea tare că atunci nu a depus eforturi pentru Aeroportul Arad. „Dl Fifor spune că la vremea respectivă era președintele Comisiei pentru Transporturi din Senat și, în această fostă calitate poate confirma că Aeroportul Arad nu era scos din Masterplan. Nu avea cum să observe că în Masterplan nu era Aeropotul Arad, din moment ce habar nu avea că la Arad există aeroport. Pot să-i repoșez, în schimb, că, acum,când știe realitatea, se raliază, din calcul politicianist, minciunii lui Dorel Căprar.Acel Dorel Căprar care, chiar dacă nu era în Comisia de transporturi, știa despre ce este vorba, fie și din intervențiile mele în presă, dar nu a mișcat un deget și nu a spus un cuvânt, de teamă să nu fie mustrat de șefii lui de partid. Iar acum minte în continuare, cu o nonșalanță demnă de o cază mai bună.

Atât lui cât și senatorului Fifor le amintesc vechea zicală că minciuna are picioare scurte, mai scurte decât distanța Craiova-Arad, chiar dacă o parcurgi cu avionul”, mai spune Pistru. Care adaugă: „mă gândesc să organizez o întâlnire publică, la care, în prezența celor doi, să prezint toate documentele legate de acest subiect, iar cetățenii prezenți să spună cine are dreptate și cine minte. Poate, chiar să redacteze o rezoluție în care să spună doar cine are dreptate, nu cine minte, ca să fiu elegant și să nu-i fac de rușine”

Minciună cât casa!

Referitor la declarațiile celor doi, Pistru spune că aceștia ori habar nu au despre ce vorbesc, ori mint fără să clipească, aruncând cifre menite să-i sperie pe arădeni. „Mai întâi, ei spun că annual CJA cheltuie cu Aeroportul 5 milioane de euro. Spre știința lor, bugetul Aeroportului Arad este 5 milioane de LEI, nicidecum euro, din care 2,7 milioane LEI plătește CJA, iar 2,3 milioane sunt din venituri proprii. Apoi, de unde au scos scos că s-au investit 20 milioane euro, când investiția totală a fost de 2,4 milioane? .Eu pot pune la dispoziția arădenilor documente,voi ce puneți?

Așadar domnilor de la PSD puteți să susțineți cele spuse de către voi în conferința de presa?

Mai bine ați face ceva pentru arădeni și să terminați cu aceste minciuni ordinare.” a declarat deputatul Pistru.

 

No Comments

Comments for Eusebiu Pistru : „Minciuna lui Fifor și Căprar are picioare mai scurte decât distanța Craiova-Arad” are now closed.