Eusebiu Pistru: „Am văzut în presă că parlamentarii USL se laudă că au adus bani pentru cele două pasaje. Lucrul este fals”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , , ,

Published on februarie 08, 2013 with No Comments

În cadrul unei conferinţe de presă, deputatul Eusebiu Pistru (PD-L) a ţinut să precizeze că banii cuprinşi în bugetul pentru 2013 destinaţi celor două pasaje de la ieşirea din municipiul Arad spre Şiria sunt de fapt doar datoriile din cursul anului trecut.

În bugetul din acest an nu sunt cuprinşi bani pentru continuarea investiţiilor.Am văzut în presă că parlamentarii USL se laudă că au adus bani pentru cele două pasaje. Lucrul este fals. Eu am depus patru amendamente la Legea Bugetului care vizează cele două pasaje. Două dintre amendamente vizează finanţarea pentru continuarea lucrărilor iar celelalte două pentru plata datoriilor. Într-unul dintre acestea apare suma de 1.837.000 de lei şi reprezintă obligaţiile de plată pentru 2012. În anexa de la ministerul domnului Şova, la pagina 93 apare suma de 1.837.000 de lei, însă reprezintă datoriile acumulate. Am văzut estimările CNADNR pentru 2014, 2015 şi 2016 şi nu este trecut niciun leu pentru aceste obiective”, a spus Eusebiu Pistru. Acesta a vorbit și despre  proiectele cuprinse în PNDI, despre care spune că nu se regăsesc nici ele pentru finanțare în 2013.

 

 

No Comments

Comments for Eusebiu Pistru: „Am văzut în presă că parlamentarii USL se laudă că au adus bani pentru cele două pasaje. Lucrul este fals” are now closed.