Eusebiu Pistru: „ALDE Arad trebuie să devină prima forţă politică de centru-dreapta, atât la nivel municipal cât şi la nivel judeţean”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on decembrie 27, 2017 with No Comments

Ultima conferinţă de presă din acest an a ALDE Arad a fost una cu „sare și piper”, noul preşedinte Eusebiu Pistru lansând câteva declarații mai mult decât interesante și… tranșante. Vi le oferim:

ALDE Arad trebuie să devină prima forţă politică de centru-dreapta, atât la nivel municipal cât şi la nivel judeţean…”

Ne dorim să preluăm o parte importantă a electoratului PNL, și ne bazăm inclusiv pe sprijinul mai multor primari liberali, care atunci când nu vor mai afectaţi de rigorile legii alegerilor locale vor face pasul spre ALDE. Un exemplu este primarul Cermeiului, Ioan Vesa…”

Până atunci, vin noi membri, peste 300 de adeziuni fiind deja semnate. Vă prezint și un membru nou, Nicu Valea, fiul fostului primar de la Archiş, care a adus cu el alţi 25 de noi membri la organizaţia din Archiş. Are toate șansele să devină noul primar al comunei, dar vom face și un sondaj de opinie în acest sens, cel mai probabil la începutul anului viitor…”

La sfârşitul lunii ianuarie 2018 se va face o analiză, pe baza căreia se va forma noua conducere la nivel de judeţ şi municipiu. Va fi, desigur, o conducere interimară, până când se vor organiza alegeri democratice, corecte, aşa cum e normal la un partid cu adevărat liberal…”

Aș dori să îi am alături și pe membrii fostei conduceri ALDE Arad, sunt oameni de valoare și cu experiență. Dar mă bazez și pe cei tineri, care, așa cum puteți vedea, sunt foarte mulți aici, azi, cu noi…”.

No Comments

Comments for Eusebiu Pistru: „ALDE Arad trebuie să devină prima forţă politică de centru-dreapta, atât la nivel municipal cât şi la nivel judeţean” are now closed.