Europarlamentarul Victor Negrescu a convins UE să acorde un milion de euro pentru accesul la sănătate al persoanelor din mediul rural

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 11, 2014 with No Comments

Reprezentantul PSD Victor Negrescu a obţinut astăzi o victorie majoră în Parlamentul European. Legislativul european a prezentat azi noul proiect de buget european menținând în forma aprobată de Comisia pentru bugete amendamentul inițiat de Victor Negrescu prin care se alocă un milion de euro pentru dezvoltarea accesului la servicii medicale în mediul rural.

„Salut adoptarea noului buget european. Construcția bugetară pentru viitorul UE se axează în principal pe nevoile tinerilor, pe inovare și IMM-uri dar nu neglijează în nici un fel politicile sociale” a declarat in plenul Parlamentului European, Victor Negrescu.

„Păstrarea în structura bugetului a proiectului pilot pe care l-am inițiat pentru facilitarea accesului la servicii medicale în mediul rural mă onorează și îmi arată că și colegii mei sunt de acord că Uniunea Europeană trebuie să se implice mai mult în sectorul de Sănătate și că suntem capabili să producem soluții care să răspundă direct nevoilor reale ale cetățenilor” a continuat europarlamentarul PSD.

„Uniunea Europeană nu trebuie să fie o entitate separată de nevoile celor din mediul rural, adoptarea proiectului pilot pentru facilitarea accesului la sănătate este un semnal clar ca europarlamentarii PSD sunt capabili sa influenţeze deciziile europene într-o direcţie utilă cetăţenilor şi în special românilor” a subliniat Victor Negrescu.

No Comments

Comments for Europarlamentarul Victor Negrescu a convins UE să acorde un milion de euro pentru accesul la sănătate al persoanelor din mediul rural are now closed.